ZÖLD SZERVIZEK Szeretjük a természetet! Szeretünk autózni is!
Változtassunk együtt szokásainkon, tegyük zöldebbé az autózást!
ÜZENETET KÜLDÖK RÓLUNK

Szeretjük a munkánkat: az autók javítását!

A zoldszervizek.hu egy szakmai oldal, melynek célja, hogy a hozzánk csatlakozó autószervizek munkájuk során minél nagyobb figyelmet fordítsanak a környezetvédelemre, javítási tevékenységüket a lehető legkörnyezetbarátabb módon végezzék. Ehhez nyújtunk segítséget! Csatlakozz te is!

zoldautozas.hu

A zoldautozas.hu-hoz csatlakozó autósok szeretik és tiszteletben tartják a környező természetet. Járművük használatát és fenntartását igyekeznek a legoptimálisabban hozzáigazítani a környezetvédelemhez.

Mindezért cserébe a csatlakozók egy kedves, zöld matricát ragaszthatnak autójukra és egy névre szóló plasztik kártyát kapnak, melynek révén  kedvezményekben részesülnek.

zoldszervizek.hu

A zoldszervizek.hu-hoz csatlakozó járműkarbantartó vállalkozások vállalják, hogy tevékenységüket környezetbarát módon végzik, munkavégzésük során minimalizálják a károsanyag kibocsátást, megfelelő módon kezelik a képződő ipari hulladékokat, ezért  kedvezményekben  részesülnek!

legutóbbi csatlakozó

Autószervizek

Eddig 464 gépjármű javító műhely csatlakozott hozzánk.

Miért válasszon minket?

A tagság ingyenes!

ÍRJON ÜZENETET!

Egy lelkes csapat vagyunk, szeretnénk tenni valamit a környezetünkért. Mi magunk is 25 éve foglalkozunk gépjármű karbantartással, így jól ismerjük ennek a területnek a gondjait-bajait és persze az örömeit is. Erőnkhöz mérten mindig iigyekeztünk figyelni a minket körülvevő természetre, most itt az idő hogy tegyünk is valamit érte. Mindenki mással együtt, aki csatlakozik a kezdeményezésünkhöz!

Vélemények / Rólunk Írták

Szeretjük a Zöldszervizek csapatot!

Ha még mindig habozik

Elkötelezettségünk

A Zöldszervizeknél úgy gondoljuk, hogy kötelességünk betartani a helyes környezeti gyakorlatot és fenntartható módon működni.

Zöld szervizek

Gyakran Ismételt Kérdések

A környezetvédelmi előírásokat betartó szerviz számtalan, központilag is támogatott kedvezmény által kerül versenyelőnybe a többiekkel szemben:
- árelőny az autóalkatrész vásárláskor
- árelőny a kenőanyagok vásárlásakor
- árelőny az üzemanyag vásárláskor
- árelőny a biztosítások megkötésekor...stb.
- a szervizek számára fontos, információs adatbázis használata a tagok számára, melyet folyamatosan frissítünk, karbantartunk
- segítséget nyújtunk, tanácsot adunk jogi, pályázati, finanszírozási ügyekben
Mindezeket a tagságot igazoló kártyával vehetik igénybe partnereink.
A zoldszervizek.hu felületen található csatlakozás linken keresztül.
A csatlakozás egyszerű, néhány adatot és fotót kell feltölteni a felületre és elfogadni a zoldszervizek.hu program alapelveit.
Természetesen nincs megkötés, minden környezettudatosan gondolkodó szerelőt és szervizt várunk, legyen az egyszemélyes vállalkozás, független szerviz vagy akár egy többmárkás, hivatalos márkaszerviz.
Minden olyan autószerviznek, amely jelenleg még nem felel meg a környezetvédelmi előírásoknak, biztosítunk egy 1 évre szóló szándékkártyát. Ezen időszak alatt pótolnia kell a hiányzó feltételeket, amelyek jogosítják a teljes jogú tagságra. Pld. beszerzi a megfelelő kármentő tálcákat az olajos hordók alá, igazoltan megszervezi a fémhulladék elszállítását, vagy csatlakozik a Zöldszervizek központi fémhulladék elszállító szolgáltatásához...stb. A feltételek teljesítéséről képeket és/ vagy dokumentumokat tölt fel a Zöldszervizek által működtetett, ezen célra kialakított felületre.
Szó sincs róla! Mi nem vagyunk hatóság! Mi egy szakmai kezdeményezés és egyre több tagot számláló szervezet vagyunk, akik úgy szeretnének segíteni a hazai autó karbantartóknak, hogy azok fokozatosan mind környezetbarátabb módon folytathassák a tevékenységüket. Sok információ, sok segítség sok kedvezménnyel kiegészítve.
Nem! Illetve igen, néhány környezetvédelmi beruházást végre kell hajtani, de ezek megléte egyébként is kötelező előírás lenne!
BLOG / HÍREK

Mi folyik a blogunkban?


Ingyenes információkért forduljon irodánkhoz! Mindig jó, ha ebben a szakaszban van egy jó elképzelése a költségvetéséről, hogy szükség esetén intézhessük.
x

Érdeklődés